Kompetencer

Kompentancer

Nye Gulve

 

Vil du have nyt gulv, eller skal dit gamle gulv se ud som nyt, er TMH Entreprise ApS en oplagt samarbejdspartner. Vi har i mange år lagt nye gulve hos private boligejere med en vision om kvalitet og holdbarhed. Trænger dit gamle gulv til en renovering, tilbyder vi også gulvafslibning og gulvafhøvling, afhængigt af hvad dit gulv trænger til.

Når vi lægger nyt gulv, er grundighed nøgleordet. Det handler om, at gulvet får en jævn og flot overflade med lang levetid. Derfor anvender vi kun de bedste materialer når vi lægger et nyt gulv – og har kun de bedste medarbejdere.

Døre & vinduer

 

Vinduer og udvendige døre er en del af boligens klimaskærm, og i ældre boliger kan man med stor økonomisk fordel udskifte dem til nyere og bedre isolerende modeller, som kan være med til at minimere varmeregningen. Derudover er udskiftning af vinduer til et nyere produkt naturligvis også med til give bygningen et ansigtsløft udadtil, ligesom det øger selve salgsværdien på boligen.

 

Vi kan levere og montere alle typer og mærker af vinduer og døre. Vi hjælper naturligvis også med at tage det helt rigtige valg, så du er sikret nye vinduer, der matcher dine ønsker og behov, samt bygningens arkitektoniske udtryk.​

RENOVERING OG OMBYGNING 

 

Drømmer du om at få foretaget en gennemgribende renovering af hus, eller kunne du tænke dig at ombygge huset, så du får udnyttet dine kvadratmeter bedre? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos TMH Entreprise ApS  har vi nemlig mange års erfaring inden for både renovering og ombygning af huse.  

Nyt tag / Tagrenovering

 

Nyt tag med garanti for kvalitet

Hvis du skal have lavet nyt tag på dit hus, eller du bare skal have foretaget mindre eller større reparationer, så kan vi hjælpe dig med sagen, lige meget om det er en stor eller en lille opgave.


Få et nyt tag som overholder alle regler

Når man skal have lavet nyt tag, så er det vigtigt, at det overholder alle de givne regler på området. Når du får os til at lave dit nye tag for dig, så kan du være sikker på, at vi altid vil overholde de givne regler på området.


Nye kviste, tagrender eller andet tagarbejde

I forbindelse med det tagarbejde som vi udfører, så er vores kompetencer mange. Hvis du ønsker at få lavet nye kviste i samme ombæring, som du får lavet nyt tag, så kan vi også klare dette. Derudover kan vi også installere nye tagrender, ovenlys og meget andet, som du kun kan drømme om.


​Hvis du lader os klare dit tagarbejde, så sørger vi for at give dig gode råd og vejledning med på vejen samt et tilbud, som du med garanti ikke kan sige nej til. Vi har altid vores kunders ønske for øje, og vi sørger for, at vi udfører et godt stykke arbejde.

Køkkener

 

Vi hjælper dig gerne med montering af alle typer køkkener. Lige fra komplette køkkenløsninger til gør-det-selv køkkener og tilskæring af bordplader.

 

Trænger det til at blive frisket op med nye låger og skuffer, eller har du brug for et helt nyt køkken?

 

Uanset hvad du ønsker, finder vi en løsning, der passer til dine ønsker.

Totalentreprise

 

Det kan være en stor og uoverskuelig proces at skulle håndtere et større byggeprojekt selv – Rosenbyg ApS tilbyder derfor totalentrepriser for både boliger og virksomheder, hvor vi tager os af al byggestyring i forbindelse med alle typer opgaver fra nybyggeri til reparationsarbejde.

 

På den måde kan du være sikker på et flot resultat og en simpel, nem proces med én kontaktperson. Er du interesseret i en løsning med gulvvarme, tager vi os også af opgaven.

Tilbygning

 

I TMH Entreprise ApS har vi mange års erfaring med tilbygninger. Så går du med overvejelser om og idéer til, hvordan dit hus kan udvides, giver vi gerne et bud på en kreativ og funktionel løsning – uanset størrelsen af byggeriet. Vi hjælper med tømrer- og murerarbejde såvel som VVS-, maler- og elektrikeropgaver.

Din tilbygning, 

Der er ofte mange overvejelser forbundet med en tilbygning. Hvordan skal tilbygningen koble til dit hus, så det passer rent arkitektonisk? Hvordan skal tilbygningen placeres? Hvilke materialer skal bruges? Hos TMH Entreprise ApS tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning. Det betyder, at vi ikke blot udfører tilbygningen, men også hjælper dig i andre dele af processen – også idé fasen.

 

Thomas Holm, der står i spidsen for TMH Entreprise ApS, er udlært Tømrer og har erfaring som tømrerformand og byggeleder. Med sin store erfaring er Thomas en fornuftig samarbejdspartner i både små og store byggeprojekter. Visionen er at levere det aftalte arbejde til den aftalte tid – og i høj kvalitet. 

Med Mere

 

Professionelt tømrerarbejde


Målsætningen for TMH Entreprise ApS er at fremstå som et seriøs og kvalitetsbevidst tømrervirksomhed.


Vi udfører alle typer af håndværksmæssige opgaver efter netop dine ønsker.


Alle store og alle små opgaver udføres.


Vi har et tæt samarbejde med alle faggrupper i byggebranchen, Derfor kan du/I ringe eller skrive et sted hen for at få ordnet din opgaver.

Vores fremgangsmåde

01.

 

Gennemgang af projekt (Gratis)

 

Vi kommer og vi gennemgå projektet med jer, så lige nøjagtig jeres ønsker bliver opfyldt.

 

02.

 

Tilbud og planlægning

 

I får fremsendt et uforpligtigende tilbud. Hvis dette accepteres, så går vi sammen videre med planlægningen af projektet.

 

03.

 

Bygge processen startes

 

TMH Entreprise ApS går i gang med projektet, efter den aftale og planlægning, som vi sammen har udarbejdet. 

 

 

 

 

04.

 

Projekt aflevering

 

 

Byggeriet afleveres og I kan begynde at nyde godt af jeres projekt. 

 

Kontakt os nu, for et uforpligtigende tilbud til netop jeres projekt.