Om os
Ring til TMH Entreprise ApS

+45 22509193

Email TMH Entreprise ApS

 th@tmhaps.dk

Vores virksonhed

Vi er et tømrerfirma, du kan regne med!


Med bred erfaring inden for byggebranchen og en stærk vilje til konstant at følge med udviklingen, kan vi udføre alle opgaver som tømrer og snedker i højt kvalitet og til fordelagtige priser.

Vil du være sikker på at kende prisen på dit byggeri fra start til slut uden at skulle frygte for uforudsete ekstraregninger, så er TMH Entreprise ApS din professionelle entreprisevirksomhed.

 

Vores store erfaring gør, at vi ved, hvor udfordringerne i et byggeri kan forekomme, og derfor er der allerede taget højde for det i den helhedsløsning, vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.

 

Hos TMH Entreprise ApS går vi ikke på kompromis med kvaliteten, men det kan også stadig laves til den rigtige pris.

 

​Sammen med vores stærke samarbejdspartnere, der dækker alle håndværksfag, kan vi give dig eller din virksomhed et holdbart byggeri til fremtiden.​​ 

TMH Entreprise ApS

 

jeres garanti for kvalitet af både håndværk og materialer

 

Tømrermester Thomas Holm

Thomas blev udlært i 1989 kun lige fyldt 18 år. De næste 11 år, arbejdede han som tømrersvend, med flere år i udlandet, hvor især Berlin og London området var de primære steder. I 1999 startede han som selvstændig og er ejer af TMH Entreprise ApS.

 

Vi sætter en ære i at levere professionelt tømrerarbejde. Det vil sige, at alle materialer er i højeste kvalitet, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med vores håndværk, såvel som kundens tilfredshed.

 

Kontakt os i dag, og få et gratis tilbud.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved for TMH Entreprise ApS

Kontakt info

+45 22509193

Valdemar Planteners Vej 9

      2730 Herlev

 CVR: 38761773